Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Altay: Seydişehir’in ilçelerimiz arasında en yüksek desteği vereceğine inancımız tam

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Beyşehir’de esnafla ve vatandaşlarla buluşarak, MHP Genel Başkan Yardımcısı, Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı ve AK Parti Konya Milletvekilleriyle birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından Seydişehir’de düzenlenen iftar programında Seydişehirlilerle kucaklaştı.

Başkan Altay: Seydişehir’in ilçelerimiz arasında en yüksek desteği vereceğine inancımız tam

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Seydişehir ve Beyşehir ilçelerinde vatandaşlarla buluştu.

BAŞKAN ALTAY BEYŞEHİR’DE ESNAF VE VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ 
Başkan Altay iftardan önce Beyşehir ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Beyşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Beyşehir Belediye Başkan Adayı Adil Bayındır ve AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Kahraman Şana ile birlikte ilçe esnafına kolaylıklar dileyen Başkan Altay, Beyşehirli vatandaşlarla da sohbet etti.

BAŞKAN ALTAY SEYDİŞEHİR’DEKİ İFTAR PROGRAMINDA BİNLERCE SEYDİŞEHİRLİYLE KUCAKLAŞTI

Başkan Altay daha sonra MHP Genel Başkan Yardımcısı, Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ve AK Parti Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek, Selman Özboyacı, Meryem Göka, Mehmet Baykan, Ziya Altunyaldız, Latif Selvi, Mustafa Hakan Özer, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve MHP Seydişehir İlçe Başkanı Kadir Kocabaş ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin Seydişehir’de düzenlediği iftar programında binlerce Seydişehirli ile bir araya geldi.

Programda konuşan Cumhur İttifakı Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulmuttalip Demirel, “Biz istiyoruz ki Büyükşehir Belediyemizin gücüyle, milletvekillerimizin gücüyle, bakanlarımızın gücüyle ve nihayetinde Cumhurbaşkanımızın gücüyle Seydişehir’e hizmet edelim” dedi. 

“KONYA MODELİ BELEDİYECİLİĞİN EN GÜZEL TARİFİ BU MEYDAN”
 Başkan Uğur İbrahim Altay, Seydişehir için çok yoğun bir şekilde gayret gösterdiklerini vurgulayarak, “İnşallah 31 Mart akşamında Seydişehir’in ilçelerimiz arasında en yüksek desteği vereceğine inancımız tam. Büyükşehir yasasıyla birlikte bu bölgelerde hizmet ediyoruz. Konya Modeli Belediyeciliğin en güzel tarifi bu meydan. 2014-2018 arası Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek’in başlattığı dönüşüme biz de kesintisiz bir şekilde devam ediyoruz” diye konuştu.

“HEP BİRLİKTE YENİ BİR BAŞARI HİKAYESİ YAZMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Kısa bir süre önce Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla Seyyid Harun Veli Çevre Düzenlemesi’nin ikinci etabının açılışını gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Altay söyle devam etti: “Seydişehir’in alt yapısından üst yapısına, Bilgehanesinden Lise Medeniyet Akademisi’ne, KOMEK’lerinden çevre düzenlemelerine kadar önemli işler hayata geçti. Şimdi hep birlikte yeni bir başarı hikayesi yazmak için yola çıktık. Yol arkadaşımız, sizlerin evladı, genç, çalışkan, birlikte çalışma kültürüne uygun değerli kardeşimiz Abdulmuttalip Demirel kardeşimizle inşallah bu dönemde merkezde ve taşrada eksik kalan işlerimizi tamamlayacağız. Birlikte Seydişehir için hareket edecek, sizlerin desteğiyle Seydişehir için çalışacağız. Şimdi önümüzde yapmamız gereken işlerimiz var. Mahallelerimizden gelen vatandaşlarımız bazı eksikleri söyledi, inşallah onları da tamamlayacağız. Özellikle gençlerimiz için yarı olimpik yüzme havuzu ve çocuklarımızın ders çalışmaları için bir kütüphanenin de sözünü buradan paylaşmak istiyorum. Bu işi yapmamız için Seydişehir’den güçlü bir destek istiyoruz. Hep meydanlarda söylediğimiz bir şey var; üçlü olalım, güçlü olalım. İlçede Abdulmuttalip Demirel kardeşimiz, Büyükşehir’de sizlerin desteğiyle bizler, bugün aramızda bulunan milletvekillerimiz ve hükümetimizin 4 Konyalı bakanıyla birlikte Seydişehir’imize inşallah hizmet edeceğiz.”
 “MEYDAN GÖSTERİYOR Kİ SEYDİŞEHİR KARARINI VERMİŞ”
Başkan Altay, Seydişehirlilerden gelen güzel tepkilerden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Meydan gösteriyor ki Seydişehir kararını vermiş. Seydişehir, Cumhur İttifakı’ndan yana, reyini meydanda gösteriyor. Allah hepinizden razı olsun” değerlendirmesinde bulundu.
“CUMHUR İTTİFAKI OLARAK 31 İLÇEMİZİN TAMAMINDA EL BİRLİĞİ, GÖNÜL BİRLİĞİYLE SEÇİMLERİ TAMAMLAYACAĞIZ”
AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Konya Modeli Belediyeciliğin değerleri mimarları ve belediye başkanlarımız adım adım Konya’mızı ve ilçelerimizi geleceğe hazırladılar. Cumhur İttifakı olarak 31 ilçemizin tamamında el birliği, gönül birliğiyle seçimleri tamamlayacağız ve yüz akıyla önümüzdeki 5 yılda da hizmete devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.
SEYDİŞEHİR DAHA NİCE HİZMETLERE LAYIK BİR İLÇEMİZ”
AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek de “Seydişehir’de daha yapacak nice yatırımlarımız var. Bizler Cumhur İttifakı Konya milletvekilleri olarak, belediye başkanı adayımız Abdulmuttalip Demirel’in ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Uğur İbrahim Altay kardeşimizin yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz. 31 Mart seçimlerinde Seydişehir’imizin hem Büyükşehir’de hem ilçede en yüksek desteği vereceğine inanıyorum. İnşallah hükümetimiz, Büyükşehir, ilçe belediyemiz kol kola daha nice hizmetlere hep birlikte imza atsın ve bizler de böyle akşamlarda buluşmaya devam edelim” ifadelerini kullandı.
“SEYDİŞEHİR’İMİZDEN YÜKSEK ORANDA DESTEK GELECEĞİNE YÜREKTEN İNANIYORUM”
MHP Genel Başkan Yardımcısı, Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ise, Cumhur İttifakı olarak ana gayelerinin millete hizmet etmek olduğunun altını çizerek şöyle konuştu: “Cenab-ı Allah’ın rızasını kazanmak bizim gayemiz. Bugüne kadar Cumhur İttifakı olarak verdiğimiz hizmetler ortada. Büyükşehir Belediye Başkanımız, gururumuz Uğur İbrahim Altay bey yine Büyükşehir Belediye Başkan adayımız. Abdülmuttalip Demirel kardeşim Seydişehir Belediye Başkan adayımız. Ben Seydişehir’imizden yüksek oranda destek geleceğine yürekten inanıyorum. Bir defa Seydişehirli vatanına, milletine, bayrağına, mukaddesatına her zaman sahip çıkan insanların şehridir. Asla PKK ile yol yürüyenlere oy vermez. Terörle mücadeleyi engellemeyi çalışanlara yol vermez. İmralı’daki caniye hain değil diyenlerle birlikte yol yürümez. Seydişehirli tercihini buna göre yapacaktır.”(Veli Şengül) 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 11
  • 5
  • 0
  • 6
  • 1
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (3)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • A
    ALADAĞ / HADİMLİ
    29 gün önce

    seydişehirliye üzümü yedirmişler 31 martda pekmez istemek denir buna.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • F
    futureparti
    29 gün önce

    konya modeli belediyecilik çalışan adamı yemek, hasan angının adamlarını doluşturmak nasıl olsa her şartta oy veren malların olduğunu bilerek üç kuşak sonrasında nemalanacak sofra bırakmak.

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • Y
    YRP
    29 gün önce

    Evet milyonluk masalar kurulmuş milletimiz doyurulmuş.Eskiden kepçe kepçe koyarlardı şimdi kaşık kaşık belediye (milletin) parasını seçim için çar çur

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English