Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Memur ve Personel Alımlarında Dev Duyuru! 6 Kamu Kurumuna 1608 Personel Alımı Yapılacak

Resmi Gazete’de yayınlanan son dakika personel alımı duyurularına göre 6 kamu kurumu tarafından toplam 1608 memur, işçi ve personel alınacak. İşte detaylar…

Memur ve Personel Alımlarında Dev Duyuru! 6 Kamu Kurumuna 1608 Personel Alımı Yapılacak

Personel alımı için başvurular en geç Mayıs ayına kadar devam edecek. Mühendis, uzman yardımcısı, büro personeli, teknisyen ve destek personeli gibi çeşitli pozisyonlar için binlerce kişi istihdam edilecek. Hangi kurumların personel alımı yaptığı ve açık olan işçi ile memur pozisyonları, 6 kamu kurumunun yayınladığı ilanlar haberimizde mevcuttur.

Resmi Gazete’de yer alan ilanlara göre 6 kamu kurumu toplamda 1608 personel alacak. Alım yapılacak pozisyonlar ve memur ile işçi alımı gerçekleştirecek olan kurumlar hakkında bilgileri haberimizde detaylı şekilde mercek altına aldık.

memur alımı

6 Kamu Kuruluşu Toplamda 1608 Personel Alımı Yapacak

Resmi Gazete’de yer alan ilanlara göre Hazine ve Maliye Bakanlığı, Eti Maden, TTK, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Uşak Üniversitesi, TÜBİTAK dahil olmak üzere toplam 6 kamu kuruluşu 1608  yeni personel alımı yapacak. İlgili personel alımı ilanlarında son başvuru tarihleri ve açık kadroları detaylı bir şekilde aşağıda listeledik.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Sınavla 1276 Personel Alacağını Duyurdu

Hazine ve Maliye Bakanlığı yazılı ve mülakat yoluyla 1271 Gelir Uzman Yardımcısı pozisyonu için personel alımı gerçekleştirecek. Gelir Uzman Yardımcısı alımı için başvurular 15 Nisan 2024 Pazartesi günü başlayacak ve 25 Nisan 2024 Perşembe günü saat 17.00 itibarıyla sona erecek. Yazılı sınav, 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 10.00’da Ankara’da düzenlenecek.

Adayların başvurularını, http://sinav.gib.gov.tr adresinde bulunan Online Sınav Sistemi üzerinden kayıt yaptırarak ve sistemdeki sınav başvuru formunu doldurarak elektronik ortamda tamamlamaları gerekmekte.

Yayımlanan Resmi Gazete’de yer alan Merkezi Finans ve İhale Birimi Personel Yönetmeliği’ne göre, 6-10 Mayıs 2024 tarihlerinde 1 Uzman Personel ve 2 Destek Personeli için giriş sınavı yapılacak. 1 Uzman Personel için ise seçme sınavı yapılacak. Başvurular https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden en geç 18 Nisan 2024 tarihine kadar gerçekleştirilebilecek.

Eti Maden İşletmeleri 218 İşçi ve Memur Alımı Gerçekleştirecek

2024 yılında Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü İŞKUR ve ÖSYM aracılığıyla sürekli işçi ve memur alımı yapacak. Eskişehir’de bulunan Kırka Bor İşletme Müdürlüğü için 162 personel temin edecek. Balıkesir’deki Bigadiç ve Bandırma İşletme Müdürlükleri için ise toplamda 56 kişi olmak üzere genel toplamda 218 yeni personel istihdam edilecek.

Türkiye Taşkömürü Kurumu 46 Personel İstihdam Edecek

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Zonguldak’ta görev yapmak üzere 2 adet 8. derece Müfettiş Yardımcısı pozisyonu için yarışma sınavı düzenleyecek. Başvurular 15 Nisan 2024 tarihinde başlamış olup 26 Nisan 2024 tarihinde son bulacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun 2023 yılı Genel Yatırım ve Finansman Programı dahilinde Zonguldak İş Kurumu üzerinden toplam 44 nitelikli işçi alımı gerçekleştirilecek. İlan süresinin bitimiyle başvuru yapan adaylar arasından işe alınacak kişilerin belirlenmesi için elektronik kura çekilişi yapılacak. Başvurular 16 Nisan 2024 tarihinde başlayıp 22 Nisan 2024 tarihinde tamamlanacak.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2 Uzman Personel Alımı Yapacak

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Antalya, Burdur ve Isparta’nın gelişimine katkıda bulunacak. Seyahat kısıtlaması olmayan iki uzman personel alımı gerçekleştirecek.

Ajansın merkezi Isparta’da yer almakta ve faaliyet gösterdiği bölgeler Antalya, Burdur ve Isparta illerini kapsamakta. Sınavı geçen adaylar Ajans Genel Sekreterliği tarafından belirlenecek bu illerden birinde görevlendirilecekler. Başvurular 1 Nisan 2024 tarihinde başlamış ve 19 Nisan 2024 tarihinde sona erecek.

Uşak Üniversitesi Rektörlüğü KPSS İle 55 Personel Alımı Gerçekleştirecek

Uşak Üniversitesi Rektörlüğü KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre Büro Personeli, Spor Uzmanı, Tekniker (Çevre, Kimya, Bilgisayar), Teknisyen (Elektrik-Elektronik, İnşaat, Bilişim, Mobilya) ve Sağlık Teknikeri (Tıbbi Laboratuvar, Ağız ve Diş Sağlığı) gibi pozisyonlarda toplam 55 sözleşmeli personel alacak. Başvurular 29 Mart 2024 tarihinde başlamış olup 19 Nisan 2024 tarihinde son bulacak.

TÜBİTAK 11 Araştırmacı Personel Alacak

TÜBİTAK Ulusal Metroloji Enstitüsü için 11 araştırmacı pozisyonunda çalışacak personel alımı yapacağını duyurdu. Bu ilan Resmi Gazete’de yayınlandı. Araştırmacı kadrosunda yer alacak 11 proje personeli için başvurular 25 Nisan tarihine kadar kabul edilecek. Seçilen personeller TÜBİTAK UME’nin Gebze’deki tesislerinde istihdam edilecekler.

Başvuru koşulları ve süreçleri TÜBİTAK’ın resmi web sitesi (www.tubitak.gov.tr), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türkiye İş Kurumu’nun web sayfalarında bulunabilir. Adayların başvurularını TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.tubitak.gov.tr) üzerinden yapmaları gerekmekte.


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English