Son Dakika Haberler

Maçın ardından

Eklenme Tarihi: 23.10.2016 - 22:24

-Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Kafkas: "Taktiksel olarak daha iyi yerlere geleceğiz" Adanaspor Teknik Direktörü Jurcic: "İyi pozisyonlara giriyoruz ama maalesef bu pozisyonları gole çevirebilecek profilde oyuncularımız yok"

MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Adanaspor'u 1-0 yenen Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas, takımda uyumun yavaş yavaş oturduğunu söyledi.

Kafkas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Benim takımlarım çok daha fazla baskı yapabilen, pres kültürü ile oynamaya çalışan, öfkelenmeden agresif olmayı seven bir takım. Maalesef sezon başından beri Akhisar Belediyespor bir travma yaşıyor, bu travmayı atlatmaya çalışıyoruz. Şu ana kadar az hasarla geldik. Daha iyi olacağız diye düşünüyorum. Taktiksel olarak daha iyi yerlere geleceğiz. Oyuncularım bana ben oyuncularıma alışıyorum. Daha iyi olacağız." dedi.

Adanaspor karşısında oyundan çok aldıkları üç puanın daha önemli olduğunu kaydeden Kafkas, şunları söyledi:

"Bardağın dolu tarafından bakmayı doğru buluyorum. 3 haftadır yenilmeyen bir Akhisar Belediyespor var. Gol atamayan ama gol de yemeyen bir Akhisar Belediyespor vardı. Özellikle Rodallega'nın gol atması da bizim adımıza çok sevindirici. Bir golcünün gol atması önemli bir olgu. İlk yarı zorlu bir fikstürümüz var. Başakşehir, Fenerbahçe ve Bursa deplasmanı kolay değil. Ondan sonra biraz daha bizim dengimiz olan takımlarla oynayacağız. Bir eksiğimiz de bugün özellikle savunmadan hücuma geçişlerde çok kolay top kaybettik. Biraz daha iyi paslar verebilseydik bugün çok daha farklı bir sonuç elde edebilirdik."



- Adanaspor cephesi



Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic ise iyi bir oyun oynadıklarını ancak karşılaşmadan mağlup ayrıldıklarını dile getirdi.

İyi oynadıklarını vurgulayan Jurcic, "İyi pozisyonlara giriyoruz. Maalesef bunu gole çeviremiyoruz. Özellikle maçın ilk 15 dakikasında bireysel konsantrasyon eksikliği ön plana çıktı ve Akhisar Belediyespor bu periyodu iyi değerlendirdi. Bu periyottan sonra takımım iyi reaksiyon gösterdi. İyi pozisyonlara giriyoruz ama maalesef bu pozisyonları gole çevirebilecek profilde bir oyuncumuz yok. Takımın temel sorunlarından biri de bu. O yüzden bu pozitif oyun da gol gelmeyince suya düşüyor." ifadelerini kullandı.


Kaynak: