Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

İŞKUR’dan 123 Bin yeni personel alım müjdesi duyuruldu! Deneyimli deneyimsiz tüm adaylar başvurabilir

İŞKUR’dan iş sahibi olmak isteyen adaylara müjde dolu haber verildi. Toplamda 123.957 işçi alımı gerçekleşeceği paylaşıldı. Hemen başvurusunu ileten kısa sürede iş sahibi olacak. İşte İŞKUR'un paylaşmış olduğu resmi ilanın detayları…

İŞKUR’dan 123 Bin yeni personel alım müjdesi duyuruldu! Deneyimli deneyimsiz tüm adaylar başvurabilir

İŞKUR tarafından iş sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjde dolu haber verildi. İŞKUR her gün yüzlerce adayın iş sahibi olmasına imkan tanırken, bu defa 123.000 yeni personel alımı yapılacağını paylaştı. Resmi internet sitesi üzerinden 123.957 işçi alımı için açık pozisyon olduğunu resmi olarak duyuran İŞKUR, adayların diledikleri pozisyona anında başvuru yapabileceklerini paylaştı. İŞKUR’un paylaşmış olduğu bu resmi ilan doğrultusunda artık iş sahibi olmayan kalmayacak. İşte İŞKUR’un duyurmuş olduğu 123.957 işçi alımı ile ilgili detaylar…

işkur

Farklı pozisyonlarda pek çok personel alımı yapılacak

İŞKUR sene içerisinde pek çok vatandaşın iş sahibi olmasına olanak tanıyor. Bu defa paylaşmış olduğu resmi ilan doğrultusunda 123.957 yeni açık pozisyonun bulunduğunu duyurdu. Aktif şekilde iş arayan vatandaşlar İŞKUR üzerinden üye olarak diledikleri açık pozisyona başvuruda bulunabilecekler. Yapılan açıklama doğrultusunda özellikle güvenlik görevlisi, büro memuru, market çalışanı, şoför, temizlik görevlisi ve garson gibi alanlarda istihdam seçeneğinin fazla olduğu paylaşıldı. Buna ek olarak zanaat odaklı mesleklerde ise mobilya, kaynak ve paketleme gibi alanlarda çok sayıda iş fırsatı adayları bekliyor.

işkur eleman ilan

İŞKUR personel alımına nasıl başvurulur?

İŞKUR personel alımı için başvuruda bulunacak olan adayların ilk etapta İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden aday olmaları gerekiyor. Eksiksiz ve doğru şekilde bilgilerini doldurup aday olan vatandaşlar; İŞKUR üzerinden diledikleri şehir, pozisyon ve mesleği seçerek arama imkânına sahip olabilecekler. Öğrenim durumunu da sistemi işledikten sonra açık iş pozisyonlar iş arama sayfasında belirecek. Dilediğiniz pozisyona özel durumunuzu da belirtmek şartıyla başvurunuzu iletebilirsiniz.

 

İŞKUR tarafından sizlere bir danışman atanarak, en kısa sürede danışmanızla da görüşme sağlama imkanınız olacak. Kendinize uygun 123.957 işçi alımı içerisinden pozisyon bularak danışmanınızla birlikte başvurunuzu iletebilir; kısa süre içerisinde çalışmaya başlayabilirsiniz.


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English