Son Dakika Haberler

Ali Günaydın

Ali Günaydın

​HZ. PEYGAMBERİN SELAMI VAR !!!

08 Eylül 2016


Fetö terör örgütünün icraatları ile ilgili medyaya düşen haberlerden biri de rüyalarla ilgiliydi. Bir tanesini özetleyerek hatırlatmak istiyorum. Konu bir özel okulun yapımıyla ilgili olarak anlatılıyordu.

Vatandaşa tel. açılıyor.

Alo Falanla mı görüşüyorum?

Evet.

Sizin falan mevkidek 10 dönümlük arsanızı almak istiyoruz.

Anlaşırsak neden olmasın.

Efendim Biz satın almak değil, almak istiyoruz.

Nasıl yani?

Dün gece Hoca Efendi rüyasında Peygamber Efendimizi görmüş. Ona demiş ki:

O kimseye söyleyin. Cennette bana komşu olmak istiyorsa arsasını bağışlasın.

Arsa alındıktan sonra, aynı minval üzere müteahhit aranır. Kaba inşaatı yaptırılır. Sonra diğer ince işleri derken, okul inşaatı tamamlanır e hizmete girecektir.

Örgüt içinden yetiştirilen öğretmen adayları getirilir. Onlara da fazla ücret verilemeyeceği söylenir. Çünkü Hoca Efendi’ye rüyasında Hz. Peygamber (SAV) demiştir kii:

Bu okulda hizmet edecek öğretmenlere selamımı söyle, cennette bana yakın olmak istiyorlarsa fazla ücret almasınlar.

Öğrenci kayıtlarına gelince:

Vatandaş gelir ve çocuğunu kaydettirmek ister. Ücreti sorar. Yemek ve servis harici Yirmi beş bin lira istenir. Adam şok geçirir. Ne olur biraz indirim yapın. Ben dar gelirli bir insanım der. Cevaben:

Efendim Burası hayır kurumu değil

Vatandaş büyük bir şaşkınlık içersinde sorar. Nasıl hayır kurumu olamaz. Bu kul yapılırken hep Allah rızası için himmet istediniz. Ben de sağdan soldan size hep yardımcı olmaya çalıştım. Çok para verdim. Bunun üzerine vatandaşa şöyle denilir:

Hoca Efendi dün gece rüyasında Hz. Peygamberi görmüş. Ona demiş ki: Maddi durumu iyi olmayan vatandaşlar çocuklarını devlet okullarına kaydettirsinler. Fiat için zorluk çıkarmasınlar. Böyle yaparlarsa cennette bana komşu olurlar.

Neticede yemek ve servis ücretleriyle birlikte öğrenci başı Otuz bin liradan kayıtlar yapılır.

Sene sonu cirosu Kırk beş trilyondur. Kısaca mesele paranın ne olacağına gelir.

Hoca Efendi dün gece rüyasında Hz. Peygamberi görmüş. Ona demiş ki:

Fethullah Parayı kasada bekletmesinler. Vestern Unionla sana göndersinler. Bunun karşılığında bana cennette yakın olurlar… Tabi bu senaryonun her safhasında muhataplara ağlaşmalar da dinletilir ki, acitasyon tam olsun.

Müslümanlara hiçbir zaman dost olmayan Fetö, mâlesef rüyasında gördüğü peygamber yalanlarıyla milleti sömürmeyi çok iyi bilmiştir. Yine hayırsever vatandaşların fedakarlıklarıyla yaptığı bağışlarla güçlenip ihanet etmiştir.

İmam Hatip Liselerine neden mesafeli durduğu da verdiğimiz örnekle çok iyi anlaşılıyor. Çünkü insanlar İmam Hatip Lisesinde okuyan bir Müslüman bilir ki rüya ile amel edilmez. Rüya sahihse ancak sahibini bağlar. Yüce Dînimiz bize rüyalarla değil, hakikatlerle yaşamayı emrediyor. İster mü’min, ister kâfirolsun herkese çalışmasının karşılığının verileceğini bildiriyor. Tarih ve yaşadığımız gerçekler de bunu gösteriyor.

Şu da söylenebilir belki: Efendim Bu safsatalara inananlardan İmam Hatip ve İlâhiyât mezunları da var. Hatta Hava Kuvvetleri İmamı da bir İlâhiyâtçı. Bunun cevabı gayet basit. Kişi Kur’ân ve sünneti bırakıp da hevâlarının peşine düşerse o zaman kula kul olur. İslâm ise Allâh’tan (CC) başkasına kulluğu yasaklar.

İnsanlara iki cihan saâdetini kazanmanın yollarını gösteren Kur’ân ve onu yaşayarak, hayatıyla bize en güzel örnek olan Hz. Peygamber (SAV) den bağını koparanlar güdülmeye mahkumdurlar. Gerçekler üzerinde uyuyanları birileri rüyalarıyla yönetirler.

Hayatını Kur’ân’a göre tanzim eden insan bilir ki; Âlemlere Rahmet peygamberi ile risâlet de, nübüvvet de sona ermiştir. Kıyamete kadar Müslümanların rehberi Kur’ân ve sünnettir. Bunun ötesinde kendisine sunulan mehdî, mesîh ve Kâinât

İmamı gibi saçmalıklar sadece bir aldatmadan ibarettir.

Bu yaşananlar inşallah müslümanlara bir ibret olur da bundan sonra uyanık olurlar. Yoksa çok daha ağır bedeller ödenir. Âhiret kaybı ise cabası.

Allâh (CC) bütün Ümmeti Muhammedi hak ve hakikatten ayırmasın.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English